неделя, 28 ноември 2010 г.

Нови каяци на Necky за 2011 г.

Vector 13


Vector 13 е първият sit-on top каяк с марката Necky. Веднага ще забележите сходството с традиционния sit-in каяк. Формата на корпуса е на sit-in, а палубата е на sit-on каяк. Necky отиват по-далече: дори седалката е същата като на туринг каяците, всъщност най-комфортната седалка за гребане на дълги разстояния. Дизайнерите на Necky, разбира се са се възползвали в пълна степен и от ноу-хауто на Ocean Kayak, което е естествено при положение, че и двете марки са собственост на концерна Johnson Outdoors. Vector 13 е създаден да обедини предимствата на двата свята: стабилността на sit-on-top и ефективността на sit-in каяка. Изключително интересен каяк, който си струва да се пробва.


Looksha Elite


 


Looksha Elite бе представена през 2009 г. Този каяк е носител на Reader’s Choice Awards (награда на читателите), резултат от тестване и обратна информация от над 3.500 потребителя. Тази информация ще бъде публикувано в Canoe & Kayak’s 2011 Buyer’s Guide (ръководство за покупка на Canoe & Kayak за 2011 г.).

“Ние се гордеем с това, че Looksha Elite бе признат за един от фаворитите на нашата гама каяци.” -  сподели Sara Knies, директор маркетинг на Necky Kayaks. “Да бъдеш оценен с Reader’s Choice award е особено приятно, защото това е потвърждение от страна на потребителите, че нашите дизайнери наистина са "разтресли" пазара с тази лодка".


Looksha™ Elite™  е бърз и ефективен каяк за дълги преходи, с дълга ватерлиния и добър ход на спокойна вода, но от друга страна е с достатъчно rocker (бананова форма на корпуса) за да е комфортен при бурно море и вятър. Оборудван е с рул, 520 дълъг и 56 см. широк, държи прав курс, надежден е при силни течения, къси ветрови вълни (кипяща вода) и тежки вълни. Има просторен кокпит с опори за коленете за пълен контрол над каяка. Повече информация можете да получите на сайта на Necky


Няма коментари:

Публикуване на коментар